Hungary
United Kingdom
Germany
4400, Nyíregyháza Alkony u. 16.
Hungary
United Kingdom
Germany
1118 Budapest, Avar u. 37.

Fémmegmunkálás

Ha fémről van szó, abban otthon vagyunk! Legyen szó hagyományos vagy cnc vezértelt fémmegmunkálásról, ránk biztosan számíthat. Az egyedi szerszámgyártástól a nagy szériás sorozatgyártott alkatrészekig évtizedek óta jelen vagyunk a fémiparban.

Forgácsolt és mart alkatrészek gyártása

Pontosság

A CNC-szerszámgépekkel szembeni legfőbb elvárás napjainkban a munkadarabok legalább századmilliméter pontosságra történő gyártása, valamint minél nagyobb forgácsolási teljesítmény és megmunkálási rugalmasság biztosítása.

 

Tovább a forgácsolt és mart alkatrészek gyártásához ...

Mikor beszélünk forgácsolásról?

A forgácsolás olyan anyagmegmunkáló módszer, amelynél a kiinduló darabról a fölösleges részeket – egy arra alkalmas szerszám (forgácsolószerszám) segítségével – forgács formájában távolítják el. A forgácsolás történhet mértanilag határozott és határozatlan élű szerszámmal. A határozott élű szerszámok közé tartozik például az esztergakés vagy a fűrészlap, a határozatlan élű szerszámok...

Szerszámgyártás folyamata

A szerszámgyártás folyamata partnereink, vevőink, konstruktőreink irodájában kezdődik

 

A különböző feladatokra kialakítanak alkatrészeket, amelyek leggazdaságosabb sorozatgyártási formája a leszabás, sajtolás. Ehhez egy erre a célra alkalmas szerszámra van szükség. A partner ilyenkor az általa tervezett alkatrész rajzát eljuttatja hozzánk, amely alapján árajánlatot készítünk a gyártóeszköz kivitelezésére. Ezen ajánlat elfogadása esetén kezdődik a szerszámüzemben az érdemi munka.


Tovább a szerszámgyártás ...

Sajtolt termékek gyártása

A sajtolás a legrégibb feldolgozási módszer formadarabok készítésére. Elsősorban a termo-reaktiv (térhálósodó) anyagok feldolgozására használják.

 

Tovább a sajtolt termékek gyártásához ...

Lézervágott termékek gyártása

0,01mm-en belüli lézervágott termékek gyártása

 

Tovább a lézervágott termékek gyártásához ...